Χρήσιμες πληροφορίες

[vc_row][vc_column][woodmart_responsive_text_block size=”large” font_weight=”700″ color_scheme=”custom” woodmart_css_id=”5ebdc1b7d4d52″ color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRleHQtYmxvY2siXX0sInNlbGVjdG9yX2lkIjoiNWViZGMxYjdkNGQ1MiIsImRhdGEiOnsiZGVza3RvcCI6IiMwNDhlZjgifX0=” content_width=”100″ inline=”no”]“Helps my business grow”[/woodmart_responsive_text_block][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_responsive_text_block size=”custom” align=”left” woodmart_css_id=”5ebdc6099aa9d” content_width=”100″ inline=”no” text_font_size=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zaXplIiwiY3NzX2FyZ3MiOnsiZm9udC1zaXplIjpbIiAud29vZG1hcnQtdGV4dC1ibG9jayJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI1ZWJkYzYwOTlhYTlkIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiMjBweCJ9fQ==”]Η myPOS είναι μια ολοκληρωμένη και αυτόνομη υπηρεσία αποδοχής πληρωμών με κάρτες για τους επιχειρηματίες των χωρών του ΕΟΧ.

Τους παρέχει δωρεάν e-banking, mobile banking, μοναδικά πολλαπλά IBAN σε διαφορετικά νομίσματα (EUR, GBP, USD, CHF κλπ), δυνατότητα εμβασμάτων από και προς τα IBAN του myPOS επαγγελματικού λογαριασμού τους και φυσικά τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών με κάρτες.

Online (ιστοσελίδες / e-Shop), με φυσική παρουσία μέσω των τερματικών myPOS αλλά και απομακρυσμένα με πληκτρολόγηση του αριθμού της κάρτας του πελάτη.

Τα τερματικά myPOS είναι όλα ασύρματα – φορητά και έχουν δωρεάν σύνδεση στο internet με τη δωρεάν κάρτα SIM η οποία υπάρχει προ-εγκατεστημένη μέσα σε κάθε τερματικό. Η κάρτα SIM λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα/Κύπρο και όλη την Ευρώπη και συνδέεται με όποιο πάροχο έχει καλύτερο σήμα στη περιοχή που βρίσκεται το τερματικό.

Η εκκαθάριση των συναλλαγών από τις κάρτες των πελατών είναι άμεση και τα χρήματα από κάθε συναλλαγή είναι διαθέσιμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό του επιχειρηματία που σημαίνει πως έχει άμεση πρόσβαση στα χρήματα του με 3 τρόπους:

  1. Μπορεί να τα μεταφέρει (έμβασμα) από τη myPOS σε όποια τράπεζα επιθυμεί, μπορεί να πληρώσει τους προμηθευτές του κλπ. Το κόστος για κάθε έμβασμα είναι 3 EUR ανεξαρτήτως ποσού για μεταφορές εντός του ΕΟΧ.
  2. Μπορεί με τη δωρεάν myPOS χρεωστική κάρτα που παραλαμβάνει μαζί με το τερματικό να πραγματοποιήσει αναλήψεις των χρημάτων του από οποιαδήποτε ΑΤΜ με κόστος περίπου 5-6 EUR (ανάλογα το ΑΤΜ που χρησιμοποιεί και το ποσό που κάνει ανάληψη, μέσα στα 5-6 EUR συμπεριλαμβάνονται και οι χρεώσεις των Ελληνικών τραπεζών μιας και η myPOS κάρτα είναι εξωτερικού).
  3. Μπορεί με τη myPOS χρεωστική κάρτα να πραγματοποιήσει αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, να πληρώσει λογαριασμούς, προμηθευτές και γενικά ότι έξοδα έχει να τα πραγματοποιεί μέσω της κάρτας αφού έτσι δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση της (αφαιρείται μόνο το ποσό που χρησιμοποιεί).

Επίσης η myPOS παρέχει και άλλες υπηρεσίες όπως δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας (top-up), δωροκάρτες (gift-cards) κ.α.

Τα τερματικά POS και οι επαγγελματικοί λογαριασμοί από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού είναι νόμιμα και στην Ελλάδα και δηλώνονται στα πεδία 040 και 041 του Ε3.[/woodmart_responsive_text_block][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_responsive_text_block size=”custom” font_weight=”500″ color_scheme=”dark” woodmart_css_id=”5ebec08ed1985″ text_font_size=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zaXplIiwiY3NzX2FyZ3MiOnsiZm9udC1zaXplIjpbIiAud29vZG1hcnQtdGV4dC1ibG9jayJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI1ZWJlYzA4ZWQxOTg1IiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiMzBweCJ9fQ==” content_width=”100″ inline=”no”]Η Progress Solutions είναι επίσημος agent των
προϊόντων και υπηρεσιών της myPOS[/woodmart_responsive_text_block][vc_single_image image=”3001″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][woodmart_responsive_text_block size=”small” woodmart_css_id=”5ee74dcf5bb9e” content_width=”100″ inline=”no”]Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της myPOS επισκεφθείτε: www.mypos.com[/woodmart_responsive_text_block][/vc_column][/vc_row]